Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Temaseminarie - Räddningsledare

Tipsa om artikeln

Välkommen till ett seminare speciellt anpassat för dig som ingår i den svenska beredskapen för radiologiska och nukleära olyckor, som räddningsledare eller som beredskapshandläggare för kärnteknisk händelse.

Förkunskaper

Deltagaren ska känna till sin roll och funktion i den egna krisberedskapsorganisationen, samt känna till den egna organisationens roll vid en kärnteknisk händelse.

Innehåll

Seminariet ger dig fördjupad kompetens för att kunna arbeta med den svenska kärnenergiberedskapens uppbyggnad enligt gällande lagstiftning. Du lär dig hur ledning är tänkt att fungera mellan olika berörda aktörer för att få en gemensam lägesbild.

Seminariet genomförs med fokus på aktivit lärande i samverkan genom föreläsningar, diskussioner och scenarieövningar. Det gör att du kan dra nytta av andra deltagares erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Kostnad

Seminariet är avgiftsfritt men deltagarna står själva för kostnader för resor, mat och boende. För- och eftermiddagskaffe ingår. 

Återbudsregler för kurser som genomförs av MSB

Publicerad: 2018-05-17 kl. 16:04