Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Räddning vid stora tågkrascher - distanskurs

Tipsa om artikeln
Datum: 2019-10-08 - 2019-11-07
Kurslängd: 4 dagar
Ort: Distansstudier, närträff i Revinge
Antal platser: 15
Sista anmälningsdag: 2019-08-18

Välkommen till en kurs speciellt anpassad för dig som arbetar inom räddningstjänst eller inom ambulans- och prehospital sjukvård.

Kursen ger dig kompetens för att kunna agera vid räddningsinsats i samband med stora tågkrascher. Du får en god katastrofmedicinsk beredskap och möjlighet att öva och samverka tillsammans med sjukvårds- och räddningstjänstpersonal.

Kursen innefattar både teoretiska och praktiska moment. Det akuta omhändertagandet kommer att övas i aktuella kraschsituationer på plats med instruktörer. Olika typer av taktik, teknik och materiel belyses i dessa moment och kommer att utvärderas under kursen.

En viktig del i vårt utbildningskoncept är att du kan dra nytta av andra deltagares erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Kursen omfattar cirka fyra dagars utbildning och består av två delar. Den första delen genomförs som en teoretisk del via en nätbaserad distanskurs och den andra delen som är i huvudsak praktisk genomförs på plats som en dags närträff 7 november 2019. 

Närträffen genomförs på MSB Revinge.

Produktblad med mer info om kursen Räddning vid stora tågkrascher - distanskurs

Kursplan Räddning vid stora tågkrascher - distanskurs

Kostnad

Kursavgiften är 6 600 SEK exklusive moms och inkluderar luncher och fika under närträffen på MSB Revinge. Det finns möjlighet att boka boende, frukost och middag på MSB Revinge. Ange detta i anmälan. Kostnad för boende, frukost och middag tillkommer.

Betalning

Betalning sker mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar efter fakturadatum. Betalning ska vara MSB tillhanda senast på förfallodagen.

Kunden ska omgående skriftligen meddela MSB om fakturan anses felaktig.

Från förfallodagen debiteras ränta med gällande diskonto +8 %.

Om betalning ej sker trots påminnelser tillkommer inkassokostnader.

Återbudsregler för kurser som genomförs av MSB

Publicerad: 2017-03-21 kl. 13:09