Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Olycksutredning grundkurs, 5 hp

Tipsa om artikeln

Olycksutredning grundkurs 5 hp är en uppdragsutbildning inom olycksutredning. Kursen lägger särskilt fokus på att förklara och tillämpa alla delar i utredningsprocessen och går igenom grunderna i hur utredning av olyckor och tillbud genomförs inom myndigheter och andra organisationer. Grundkursen är praktiskt inriktad med flera tillämpningsövningar. Kursen tar upp en vanlig olycksutredningsmetod samt olika aspekter på varför olyckor inträffar.

Kursen är framtagen av en arbetsgrupp bestående av representanter från Karlstads universitet, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Arbetsmiljöverket, Trafikverket, Chalmers tekniska högskola och kommunal räddningstjänst.

Läs mer om kursen och aktuella kurstider på Karlstadsuniversitets Uppdrags AB:s webbplats

Publicerad: 2015-06-30 kl. 15:47
Kontakt:
Mattias Strömgren Mattias.Stromgren@msb.se