Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Lokal övningsledare: Att förbereda och leda egen organisations deltagare i samverkansövningar

Tipsa om artikeln
Datum: 2019-11-05 - 2019-11-07
Kurslängd: 3 dagar
Ort: Rosersberg
Antal platser: 24
Sista anmälningsdag: 2019-09-10

Välkommen till en kurs speciellt anpassad för dig som arbetar inom:

  • Myndighet med uppgifter i krisberedskapssystemet
  • Kommun
  • Region
  • Aktör inom privat sektor (idéburna och andra organisationer, näringsliv med flera) med vilka myndigheter, kommuner och landsting behöver kunna samverka för att hantera en kris

Kursen ger dig grundläggande kompetens till att leda din organisations förberedelser inför och deltagande i en samverkansövning. Du får kunskaper i att utvärdera din organisations deltagande i övningen samt hur förankra och implementera en övning i din organisation.

Kursen blandar teori med praktiska gruppövningar. En viktig del i vårt utbildningskoncept är att du kan dra nytta av andra deltagares erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Produktblad med mer info om kursen Lokal övningsledare: Att förbereda och leda egen organisations deltagare i samverkansövningar (pdf, nytt fönster).

Kursplan Lokal övningsledare: Att förbereda och leda egen organisations deltagare i samverkansövningar (pdf, nytt fönster).

Kostnad

Kursavgiften är 9 000 SEK exklusive moms och inkluderar luncher och fika.

Deltagarna bokar och bekostar resor och boende själva.

Betalning

Betalning sker mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar efter fakturadatum. Betalning ska vara MSB tillhanda senast på förfallodagen.

Kunden ska omgående skriftligen meddela MSB om fakturan anses felaktig.

Från förfallodagen debiteras ränta med gällande diskonto +8 %.

Om betalning ej sker trots påminnelser tillkommer inkassokostnader.

Återbudsregler för kurser som genomförs av MSB

Publicerad: 2015-05-11 kl. 15:29