Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Handledarutbildning i Gemensamma grunder för samverkan och ledning

Tipsa om artikeln
Denna kurs genomförs inte under 2019.

Välkommen till en kurs speciellt anpassad för dig som är eller kommer att vara handledare eller utbildare inom området Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar. Kursen vänder sig till dig som ska genomföra kunskapshöjande aktiviteter som till exempel utbildningar och workshops för aktörer på nationell, regional och lokal nivå.

Förkunskaper:

Du behöver ha kunskaper om området samhällsskydd och beredskap samt ha erfarenhet av att planera och genomföra utbildningar. Du behöver vara insatt i olika aktörernas roller och ansvar vid samhällsstörningar.

Du kommer utveckla dina kunskaper inom Gemensamma grunder för samverkan och ledning och det utbildningsmaterial som finns att tillgå, bland annat handledning för utbildning, för att kunna använda det vid utbildningar och kurser för aktörer med ansvar för samhällsskydd och beredskap.

Kursen blandar teori med praktiska gruppövningar. En viktig del i vårt utbildningskoncept är att du kan dra nytta av andra deltagares erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Kursplan Handledarutbildning för utbildare/lärare i Gemensamma grunder för samverkan och ledning (pdf, nytt fönster).

Produktblad Handledarutbildning för utbildare/lärare i Gemensamma grunder för samverkan och ledning (pdf, nytt fönster)

Kostnad

Kursavgiften är 7 400 SEK exklusive moms och inkluderar luncher och fika.

Deltagarna bokar och bekostar resor och boende själva.

Betalning

Betalning sker mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar efter fakturadatum. Betalning ska vara MSB tillhanda senast på förfallodagen.

Kunden ska omgående skriftligen meddela MSB om fakturan anses felaktig.

Från förfallodagen debiteras ränta med gällande diskonto +8 %.

Om betalning ej sker trots påminnelser tillkommer inkassokostnader.

Återbudsregler för kurser som genomförs av MSB

Publicerad: 2016-07-12 kl. 10:17