Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Kursdeltagare

Arbetssätt vid samhällsstörningar - gemensamma grunder för samverkan och ledning

Tipsa om artikeln
MSB erbjuder utbildning i Arbetssätt vid samhällsstörningar - gemensamma grunder för samverkan och ledning på uppdrag från kunden. Kursen erbjuds med underlag från tidigare kursplan. Kurslängd och innehåll kan variera efter önskemål.

Kursen vänder sig till dig som kan komma att arbeta tillsammans med andra aktörer vid hantering av samhällsstörningar. Vi vänder oss till exempel till dig som arbetar i kommunens, länsstyrelsens eller annan aktörs organisation för samverkan och ledning vid samhällsstörningar.

Under kursen får du lära dig mer om enhetliga och aktörsgemensamma arbetssätt samt ett gemensamt språkbruk som kommer att underlätta kontakter mellan aktörer och förståelse för varandras roller. Kursen tar fasta på behovet av en helhetssyn, proaktivitet och förståelse för varandras perspektiv vid samhällsstörningar.

Kursen utgår från Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar vilket är reslutatet av det aktörsgemensamma arbetet i projektet Ledning och samverkan år 2012-2014.

Läs mer om Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar.

Kursplan Arbetssätt vid samhällsstörningar - gemensamma grunder för samverkan och ledning

Kontakt:

Är du intresserad av en kurs i Arbetssätt vid samhällsstörningar - gemensamma grunder för samverkan och ledning?

Kontakta MSB Revinge eller MSB Sandö:

kundtjanst.revinge@msb.se; kundtjanst.sando@msb.s

Publicerad: 2016-11-21 kl. 16:05