Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

AAR - After Action Review

Tipsa om artikeln

Välkommen till en kurs speciellt anpassad för dig som arbetar inom kommunal räddningstjänst.

Kursen ger dig grundläggande förståelse för dialogmetoden After Action Review, AAR, en dialogmetod för utvärdering och lärande efter insats och övning. Du lär dig hur dialogverktyget kan användas i praktiken för att på ett systematiskt sätt skapa en gemensam bild av en övning eller en insats och hur det kan skapa bättre förutsättningar för ett gemensamt lärande såväl inom som utanför den egna gruppen.

Kursen är nätbaserad och motsvarar cirka fyra timmars egenstudier. Det är önskvärt att dessa studier kompletteras med praktiska övningar i den egna organisationen motsvarande ytterligare fyra timmar.

Till webbutbildningen

Här kan du ta del av webbutbildningen After action review - AAR (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Produktblad med mer info om kursen AAR - After Action Review

Kursplan med mer info om kursen AAR - After Action Review

Kostnad:

Kursen är avgiftsfri.

Kontakt:

För ytterligare information kontakta Anneli Skog på anneli.skog@msb.se eller Enheten för utbildningssamordning på utbildning@msb.se

Telefon 0771-240 240. 

Publicerad: 2016-09-28 kl. 07:30