Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utvärdera mera!

Tipsa om artikeln
Utvärdera mera! - ett nytt metodstöd för utvärdering av övningar i form av e-lärande.
e-lärande

Utvärdera mera! bygger på MSB:s övningsvägledning, metodhäftet Utvärdering av övning, och ska ses som ett komplement till det. Syftet är att öka kunskapen om hur man kan utvärdera övningar på ett mer effektivt sätt. Utvärdera mera! ska också utgöra ett praktiskt verktyg för att stödja utvärderingsarbetet.

Utvärdera mera! består av grafik, video och ljud och är indelat i tre block som följer planeringen av en övning - före under och efter. Stödet innehåller både vägledande texter och interaktiva delar med frågor. Man kan välja om man vill gå igenom hela stödet från början till slut, men det är också möjligt att avbryta när man vill och återuppta genomgången.

Målgrupper är främst de som ska arbeta med utvärdering av övningar, men även övriga som deltar i planering, genomförande och utvärdering av övningar.

Publicerad: 2018-12-19 kl. 08:40
Kontakt: Enheten för övning ovning@msb.se