Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Grundbok

Tipsa om artikeln
Läs Grundboken först. Denna vägledning är ett övningsmetodstöd för samtliga aktörer som har en roll och/eller ett ansvar inom samhällsskydd och beredskap. Upplägget är tänkt att fungera både för övningar som genomförs i en enskild organisation såväl som för övningar med flera aktörer.

Övningsvägledning: grundbok
Introduktion till och grunder i övningsplanering Läs denna först. Denna vägledning är ett övningsmetodstöd för samtliga aktörer som har en
Pris:
100,00 kr
Publikationsnummer:
MSB602
Antal
 

Introduktion till och grunder i övningsplanering

Förutom de olika häftena lägger vi också upp länkar till praktiska exempel och dokument som du hittar under respektive vägledning.

Förhoppningen är att denna vägledning ska ge inspiration och hjälp i planeringen, genomförandet och utvärderingen av framtida övningar.

Ordlista
Skip Navigation Links.

 
Exempelfiler
Skip Navigation Links.  
Publicerad: 2014-09-17 kl. 15:43