Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Målframtagningsarbetet

Tipsa om artikeln
I planeringen inför SAMÖ 2016 deltog ca 100 övande aktörer. För att nå en gemensam bild av vad de tillsammans skulle uppnå under övningen skapades en målframtagningsprocess som byggde på delaktighet och förankring med representanterna för de övande aktörerna.

Arbetet beskrivs i rapporten "Målframtagningsarbetet under planeringen inför SAMÖ 2016 - processbeskrivning, analys och reflektioner." Målgruppen för rapporten är övande aktörer i SAMÖ 2016, men även andra aktörer som inte var med i planeringen.

Rapporten beskriver arbetet kring de gemensamma målen och målbeskrivningarna för SAMÖ 2016. Den innehåller också resultatet av en analys av aktörernas egna mål. Till rapporten hör även fyra bilagor som innehåller material från arbetet som kan användas direkt eller som inspiration. Det finns också förslag på hur man kan använda de olika delarna och materialet i bilagorna.

Publicerad: 2016-03-31 kl. 09:35