Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

SAMÖ 2016 - efterarbetet

Tipsa om artikeln
SAMÖ 2016 ställdes in, men allt arbete och engagemang som lagts ner ska inte vara förgäves.

När man i december 2015 tog beslutet att ställa in SAMÖ 2016 fick projektgruppen ett uppdrag som bland annat innebar att analysera hur projektets och aktörernas material och erfarenheter under planeringstiden kan tas tillvara.

Vi har därför sammanställt och analyserat underlag och resultat och gjort materialet tillgängligt för att kunna användas i egna övningar eller på andra sätt av dem som vill. Materialet kan användas av aktörer som var med i planeringsprocessen inför SAMÖ 2016, men också av dem som inte var med.

Det är uppdelat i följande områden:

  • Dokumentationsuppdraget – dokumentation av övande aktörers förbättrings- och utvecklingsarbete som påbörjats med anledning av SAMÖ 2016 
  • Målframtagningsarbetet – processbeskrivning, analys och reflektioner
  • Grundscenario

Klicka på rubrikerna i navigeringsfältet till vänster för att komma till materialet.

 

 

Publicerad: 2016-03-31 kl. 09:04