Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nya Sotningskonferensen 2016

Tipsa om artikeln
För andra gången arrangerades sotningskonferensen i ett samarbete mellan MSB, Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund (SSR). Syftet var att samla hela sotningsbranschen för att få tydligare förståelse för varandras uppdrag och skapa dialog om hur vi förhåller oss till lagstiftningen och verkar i systemet på bästa möjliga sätt.

Temat på årets konferens var kvalité och vi fick bland annat höra föreläsningar om hur rent är rent, hur man gör en bra upphandling och hur dokumentationen efter en brandskyddskontroll ska se ut.  

Presentationerna från Katarina Stark från Systembolaget som berättade om hur de har arbetat med kvalité samt Ulrika Odén från Regeringskansliet som pratade om aktuella frågor inom området skydd mot brand kommer inte publiceras. Övriga presentationer finns att ta del av här nedanför.

Program för nya sotningskonferense 2016

Presentationer från Nya sotningskonferensen

Skip Navigation Links.

 

 

 

 

 

Publicerad: 2016-09-20 kl. 14:52
Kontakt:
No such user