Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Slutseminariet med Sveriges strategi för oljeskadeskydd

Tipsa om artikeln
Den 25 juni 2014 presenterades Sveriges fjärde strategi för området oljeskadeskydd. Den är framtagen i Nationell samverkansgrupp för oljeskadeskydd (NSO). Den innehåller ett underlag för långsiktig planering i syfte att uppnå en erforderlig förmåga för hela området oljeskadeskydd utmed Sveriges kuster och de stora insjöarna. Dokumentet riktar sig till alla berörda aktörer, oavsett om det är i en kommun, ett privat företag, en frivilligorganisation eller en myndighet.

NSO har tagit fram strategin i syfte att minimera miljöskada av oljeutsläpp och stärka den svenska krisberedskapen. Ett hundratal aktörer har på olika sätt bidragit till arbetet.

Delar av seminariet och de diskussioner som genomfördes kan du tal del av nedanstående filmer:

Del 1: Invigningstal av Björn Eriksson

   

Del 2: NSO presenterar strategin

   

 Del 3: Diskussion med auditoriet

   

 Del 4: Susanna Ekströmer summerar dagen

   

Publicerad: 2016-06-09 kl. 13:17
Kontakt:
No such user