Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Sevesokonferensen 2014

Tipsa om artikeln
MSB, Arbetsmiljöverket och Naturvårdsverket bjöd den 7 maj in till den myndighetsgemensamma årliga Sevesokonferensen.

Konferensen anordnades i samarbete med branschorganisationerna Jernkontoret, Plast & Kemiföretagen, Skogsindustrierna, SPBI och IPS.

Konferensen äger rum en gång per år och riktar sig till alla verksamheter som omfattas av Sevesolagstiftningen. Det kan vara tillsynsmyndigheter, huvudskyddsombud och andra som på något sätt kommer i kontakt med Sevesolagstiftningen och farliga ämnen.

Syftet med konferensen är att ge de som arbetar med Sevesolagstiftningen och farliga ämnen information om vad som händer inom området, både internationellt och i Sverige. Det är också ett bra tillfälle att ge inspiration och möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Här nedan kan du ta del av de presentationer som gavs under dagen.

Skip Navigation Links.

 

 

Publicerad: 2014-06-04 kl. 11:25
Kontakt:
Narges Teimore Narges.Teimore@msb.se