Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nationell oljeskyddkonferens 2013

Tipsa om artikeln
Den 26 - 27 november 2013 genomförde MSB en oljeskyddskonferens i Stockholm, tillsammans med övriga berörda myndigheter inom oljeskyddsberedskapen. Syftet med konferensen var att ge en övergripande bild av det senaste årets erfarenheter inom det strandnära oljeskyddet till berörda myndigheter, kommuner och organisationer.

Vi ville inspirera till vidareutveckling av oljeskyddsberedskapen genom att belysa konkreta exempel på arbeten som har genomförts runt om i landet.

Konferensen redovisade från genomförda övningar, lärande utvärdering av oljeutsläppet från Tjörn 2011 samt redogjorde för nya projekt som är på gång i landet. Konferensen hade ett generellt fokus på framtiden och i synnerhet på erfarenheter som kan bidra till det aktörsgemensamma arbetet med den svenska strategin för oljeskadeskydd.

Presentationer från oljeskyddkonferens 2013

Skip Navigation Links.

Publicerad: 2014-08-13 kl. 11:07
Kontakt: