Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utställning

Tipsa om artikeln
I MSB:s monter kunde besökarna ta del av det stöd som MSB erbjuder. De kunde samtidigt möta och samverka med medarbetare från MSB och andra aktörer inom området samhällsskydd och beredskap.

I montern kunde besökarna träffas och diskutera vilka framtidens utmaningar är och hur väl vi står rustade att möta dessa utmaningar inom olika områden. Hur sårbara är vi? Vad behöver vi göra för att förbereda oss för framtiden?

L-G Emanuelson och Carl Lilius, MSB, var några av de som stod i montern och diskuterade med besökarna. Foto: Anna Gärdin.
L-G Emanuelson och Carl Lilius, MSB, var några av de som stod i montern och diskuterade med besökarna. Foto: Anna Gärdin.

MSB:s stöd presenterades

I en interaktiv presentation beskrevs det som hotar, det som ska skyddas, den förmåga som ska skapas, de som ska agera samt styrinstrument. Beskrivningen utgår från en övergripande beskrivning av området samhällsskydd och beredskap.

I presentationen kunde besökarna också ta del av det stöd som MSB erbjuder de som ska förebygga och hantera händelser. Stödet är sorterat efter vem man är som aktör. Stöden sorteras också utifrån de förmågor inom ramen för arbetet med samhällsskydd och beredskap som utvecklas hos och bärs upp hos de som ska agera – aktörerna.

Publicerad: 2013-06-03 kl. 11:00 | Senast granskad:2014-06-11 kl. 10:27
Kontakt:
Nina Åkermark Nina.Akermark@msb.se