Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Workshop för TiB:ar och TiB-ansvariga

Tipsa om artikeln
Välkomna till en halvdags workshop för TiB:ar, TiB-ansvariga och andra som arbetar operativt från länsstyrelser och centrala myndigheter!

MSB arrangerar den här workshopen för att bygga nätverk mellan TiB-myndigheterna, och för att öka kunskapen om varandras roller och arbetssätt. Här erbjuds möjligheter till kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Vi hoppas kunna identifiera gemensamma utmaningar, utvecklingsbehov och förslag på nya samverkansformer för fortsatt myndighetsgemensamt operativt arbete.

Program:

  • MSB:s operativa arbete, stöd och kontaktytor gentemot andra TiB-myndigheter.
  • Goda exempel på arbetsformer, samverkan och hur vi kan stödja varandra.
  • Workshop – vi identifierar gemensamt intressanta ämnen att diskutera. Här kommer dessutom att finnas möjlighet att ta del av hur MSB arbetar med omvärldsbevakning och analys, lägesbild, samverkan, informationssamordning mm.
  • Uppsummering: Gemensamma utmaningar? Vilka utvecklingsbehov ser vi? Hur går vi vidare?

För att delta på denna workshop behöver du köpa en mäss- eller konferensbiljett. Du köper din biljett samtidigt som du anmäler dig till denna workshop via länken nedan.

Jag vill köpa biljett till Mötesplats Samhällssäkerhet och anmäla mig till denna workshop (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Publicerad: 2013-06-10 kl. 15:47
Kontakt:
No such user