Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Mötesplats Samhällssäkerhet 2013

Den 13-14 november 2013 var det återigen dags för Mötesplats Samhällssäkerhet. Mötesplatsen arrangeras av Kistamässan och MSB är tillsammans med Sveriges kommuner och landsting huvudpartners. Den genomförs vartannat år och 2011 var det första tillfället.

Vad är Mötesplats Samhällssäkerhet 2013?

Mötesplats Samhällssäkerhet är arenan för dig som arbetar med att utveckla samhällssäkerhet, beredskap och krishantering. Här har du möjlighet att vara med och påverka den pågående debatten om hur vi gemensamt kan arbeta för att skapa ett säkrare samhälle.

Utställning

I MSB:s monter kunde besökarna ta del av det stöd som MSB erbjuder. De kunde samtidigt möta och samverka med medarbetare från MSB och andra aktörer inom området samhällsskydd och beredskap.

Se filmer från årets Mötesplats Samhällssäkerhet

Här finns en rad olika filmer från Mötesplats Samhällssäkerhet 2013.

Läs artiklar om Mötesplats Samhällssäkerhet 2013

Här samlar vi olika artiklar som handlar om Mötesplats Samhällsäkerhet 2013.