Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Brand 2013

Brand 2013 genomfördes den 21-23 maj i Piteå. Brandkonferensen arrangeras årligen av Föreningen Sveriges Brandbefäl (SBB) och Brandskyddsföreningen.

Olika förutsättningar – Likvärdigt skydd

Har vi tillgång till ett likvärdigt skydd var vi än bor och oberoende av vår egen förmåga? Hur utformas ett tillfredsställande skydd mot olyckor med de varierande förutsättningar som råder och vad menas med likvärdigt skydd? Detta var några frågor som på olika sätt lyftes på BRAND 2013.
 
Läs mer om arrangemanget och programmet för dagarna på den officiella webbplatsen för konferensen.
 
 

MSB på konferensen

MSB medverkade på flera punkter i konferensprogrammet.

MSB på utställningen

MSB fanns med på utställningen i två montrar. I ena montern belystes ämnet Olika förutsättningar – likvärdig kompetens/förmåga och i den andra montern pratades det om kampanjen Aktiv mot brand.