Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nationellt seminarium 15 nov: Oljeskydd

Tipsa om artikeln
Den 15 november 2012 genomförde MSB ett oljeskyddsseminarium i Stockholm, tillsammans med övriga berörda myndigheter inom oljeskyddsberedskapen.
Syftet med dagen var att ge en övergripande bild av de senaste årens erfarenheter inom det strandnära oljeskyddet till berörda myndigheter, kommuner och organisationer. Vi ville inspirera till vidareutveckling av oljeskyddsberedskapen genom att belysa konkreta exempel på arbeten som har genomförts runt om i landet. Seminariet redovisade även erfarenheter från aktuella olyckor, från genomförda övningar samt redogjorde för nya projekt som är på gång i landet. Slutligen presenterades de viktigaste sakerna man bör känna till angående juridik och ekonomi när olyckan är framme.

Presentationerna från seminariet:

 
 
Mingel på rasten
 
Nils Svartz, ÖD, MSB
 
Eva Ljungqvist, SÖRF
 
Sonja Dobo, MSB ochLars-Göran Uddholm, moderator SBFF
Publicerad: 2012-11-28 kl. 13:25
Kontakt:
No such user