Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utvärderingen visar positivt!

Tipsa om artikeln
Helhetsintrycket av mötesplats Samhällssäkerhet har varit positivt - i alla fall om vi tittar på utvärderingen från arrangemanget.
Läs mer
Samhällssäkerhet 2013
Boka redan nu in november 2013. Vi återkommer med datum senare.
 
Hela 90 % av utställarna och besökarna anser att Samhällssäkerhet svarade upp mot förväntningarna. Utställning och konferens visade sig vara en bra kombination och arrangemanget ligger helt rätt tidsmässigt.
 
Intresset att delta var stort och det kom fler besökare än väntat. Det var en bra blandning av företag, myndigheter och organisationer.
Samhällssäkerhet skapade den mötesplats som gör det möjligt att träffa andra som arbetar inom krisberedskap och krishantering.
 
– Det blev verkligen den mötesplats som vi har förstått behövs inom området, säger Rolf Nordengren, projektledare för MSB:s del i Samhällssäkerhet. Vi har nu bestämt att detta kommer att bli ett återkommande arrangemang och det kommer att genomföras vartannat år.
 
Publicerad: 2012-03-23 kl. 13:54
Kontakt:
Rolf Nordengren Rolf.Nordengren@msb.se