Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Almedalen 3-10 juli 2011

För andra året i rad medverkar MSB under Almedalsveckan i Visby, bland annat på Säkerhetspolitiskt sommartorg. I Almedalen kan du träffa MSB:s generaldirektör Helena Lindberg och andra representanter från myndigheten. På agendan står bland annat cyberförsvar, hållbar havsmiljö i Östersjön, social oro och hur vi förbereder oss på det oväntade.
Syftet med MSB:s medverkan är att pröva och lära, bygga kontaktnät med samarbetsorganisationer och seminariebesökare och att medverka till att sätta frågor om samhällsskydd och beredskap på agendan hos politiker, opinionsbildare och samarbetspartners. Vi vill bjuda in till en diskussion om samhällets förmåga att förebygga händelser och att vara beredd när det inträffar en allvarlig olycka, en oväntad händelse eller en kris och slutligen lära av det inträffade.

Följ oss!

 

 
Donners plats. Foto: Region Gotland
 
 Välkommen att besöka oss på plats eller följa seminarierna via webb-tv.

Seminarier

Under veckan både arrangerar och medverkar MSB i ett antal seminarier. Du kan följa seminarierna från Säkerhetspolitiskt sommartorg via webb-tv.