Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Folk som går

Nyheter för myndigheter och länsstyrelser

Gemensam övning ska stärka Sveriges totalförsvarsförmåga

2017-10-30 kl. 14:00
Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, planerar för en nationell totalförsvarsövning år 2020.

Utvärderingen av Krisberedskapsveckan 2017 ger stöd för kommande kampanjer

2017-10-18 kl. 07:37
Över lag upplevde kommuner och länsstyrelser att stödet från MSB var bra inför Krisberedskapsveckan 2017, men det behövs en fortsatt utveckling av kampanjen.

Förslag till nya föreskrifter om information vid nödsituationer där det finns risk för strålning

2017-10-17 kl. 08:49
Välkommen att lämna synpunkter på förslag till föreskrifter om information vid nödsituationer där det finns risk för strålning, senast den 15 november.

Tema på ambassaden i Washington – ledning och samverkan på framtidens skadeplats i fokus

2017-10-03 kl. 08:30
Den 3 och 4 oktober arrangerar MSB tillsammans med amerikanska Department of Homeland Security Science and Technology Directorate (DHS S&T) två event under titeln ’Future Incident Scene and Future First Responder': ett rundabordssamtal med experter och ett publikt seminarium där Craig Fugate, tidigare chef på Federal Emergency Management Agency (FEMA) 2009 till 2017, inledningstalar.

Tema samhällssäkerhet på ambassaden i Washington – gränsöverskridande hälsosäkerhetsfrågor i fokus

2017-09-28 kl. 09:33
Området samhällssäkerhet står i fokus inom ramen för 2017 års tema Safe and sound på svenska ambassaden i Washington DC. Syftet med evenemangen är att främja samarbete inom ramen för Sveriges bilaterala forsknings- och utvecklingsavtal med USA.
1 2 3 4 5 6
 
Samverkansområden
För att stärka krisberedskapen i samhället samverkar svenska myndigheter inom sex samverkansområden:
 
 
Skriva i sociala medier: i händelse av kris
Antal
Ej i lager
 
 
Sociala medier och webb vid kris: strategier och taktiker
Antal