Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Du verkar inte ha Adobe Flash Player installerat

Adobe Flash Player gör det möjligt att spela upp filmer och är gratis att installera på din dator. Installera Adobe Flash Player på

http://get.adobe.com/se/flashplayer/

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Stadsbild

Nyheter för kommuner & landsting

Nu startar den Europeiska Informationssäkerhetsmånaden 2015

2015-10-01 kl. 16:18
Den 1 oktober startar den Europeiska informationssäkerhetsmånaden (ECSM), en EU-kampanj med syfte att öka medvetenheten om informationssäkerhet i samhället.

MSB ska samordna ansvariga aktörers hantering av flyktingsituationen

2015-10-01 kl. 15:40
Idag beslutade regeringen om ett uppdrag till MSB för att alla aktörer i samhället ska kunna kraftsamla för att hantera den rådande flyktingsituationen.

Avtal klart för konsulttjänster som rör Gemensamma grunder för samverkan och ledning

2015-10-01 kl. 14:38
MSB har nu tecknat avtal med Combitech för konsulttjänster kopplat till implementeringen av ”Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar”. Den anbudsgivare som ansökte om överprövning hos Förvaltningsrätten i Karlstad efter det att MSB genomfört en andra konkurrensutsättning, har återkallat sin ansökan om överprövning och Förvaltningsrätten i Karlstad har därför avskrivit målet.

Fullsatt på årets konferens Informationssäkerhet för offentlig sektor

2015-09-29 kl. 09:10
Det var fullsatt på årets konferens Informationssäkerhet för offentlig sektor som genomfördes den 1-2/9 på Folketshus i Stockholm. Deltagarna, drygt 600, bjöds på ett späckat program.

"Man går ju inte och tänker på långvariga elavbrott"

2015-09-22 kl. 15:44
1 december arrangerar MSB en temadag i Stockholm med fokus på människors möjligheter att förbereda sig för och klara av samhällskriser. Och hur kommunerna kan arbeta med information och kommunikation för att motivera och engagera sina invånare att stärka sin förmåga vid kriser.
1 2 3 4 5 6
 
Sociala medier och webb vid kris: strategier och taktiker
Antal
 
 
Vägledning för kommunala handlingsprogram
Antal
 
Vägledning för fysisk informationssäkerhet i it-utrymmen
Antal
 
Handlingsplan för skydd av samhällsviktig verksamhet
Antal
 
Guide till ökad vattensäkerhet
Antal