Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Insatspersonal

Nyheter från MSB:s insatser

MSB berättade om insatserna i Västafrika för Kungaparet och Kronprinsessan Victoria

2015-01-13 kl. 16:24
Idag träffade MSB:s enhetschef Ann-Charlotte Zackrisson, tillsammans med en rad andra myndighetsrepresentanter, Kungaparet och Kronprinsessan Victoria på Stockholms slott. Syftet med mötet var att ge Kungaparet och Kronprinsessan information om ebola ur ett svenskt perspektiv samt berätta om de svenska insatserna i Västafrika.

Öppettider under jul och nyår

2014-12-22 kl. 08:00
Det är många helgdagar under jul- och nyårshelgerna och det är därför begränsade öppettider. Följande öppettider gäller för MSB:s telefonväxel och reception under jul och nyår.

Förändringar i oljeskyddsorganisationen

2014-12-19 kl. 14:15
MSB har idag avtal med fem räddningstjänster som sköter oljeskadeskyddsförråden. Avtalen löper ut den 31 mars 2015. Ambitionen är att MSB under mars månad kommer att flytta materielen till Kustbevakningens miljöskyddsförråd.

Se filmen MSB:s insatser i Västafrika - smittskydd

2014-12-05 kl. 13:31
Filmen beskriver hur man i MSB:s insatser arbetar med smittskydd och för att stoppa ytterligare spridning av ebola. Filmen vänder sig främst till insatspersonal, anhöriga, arbetsgivare och andra personer som på något sätt kommer i kontakt med personer som har arbetat i Västafrika.

MSB skickar svenskt team till Liberia

2014-11-13 kl. 10:24
I morgon fredag den 14 november skickar MSB ytterligare ett svenskt team till Liberia för att bekämpa det pågående ebolautbrottet. Dock har behovet av personal förändrats vilket gör att MSB svarar upp mot Världshälsoorganisationens önskemål som består av främst transportörer, logistiker och administratörer för att stötta upp befintliga behandlingscenter, bland annat det center som drivs av Kuba och Afrikanska unionen.
1 2 3 4 5 6