Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Insatspersonal

Nyheter från MSB:s insatser

MSB lanserar nya msb.se

2019-06-14 kl. 10:57
Tisdagen 18 juni byter MSB ut sin nuvarande webbplats och lanserar nya msb.se som har tydligare struktur och modernare webbdesign enligt vår nya grafiska profil.

IPA DRAM arrangerade erfarenhetsutbyte för skogsbränder

2019-04-16 kl. 13:25
Den 10-11 april arrangerade IPA Disaster Risk Assessment and Mapping (DRAM) ett utbyte för skogsbrandsexperter i Rom, Italien. Värd för utbytet var den italienska civilskyddsmyndigheten Dipartimento Protezione Civile (DPC), med deltagare från Albanien, Bosnien-Hercegovina, Makedonien, Montenegro, Kosovo och Turkiet.

Internationella insatser har stärkt Sveriges krisberedskap i 30 år

2018-12-10 kl. 16:02
Det är idag 30 år sedan som Sverige genomförde sin första hjälpinsats utomlands. De internationella hjälpinsatserna i kriser, katastrofer och krig har inte bara bidragit till att rädda liv och lindra nöd runt om i världen. De har också avsevärt stärkt beredskapen och förmågan att hantera kriser i Sverige.

Stor efterfrågan på MSBs utbildning i fältsäkerhet

2018-10-18 kl. 12:45
Två gånger om året kör MSB kursen Fältsäkerhet i högriskmiljö. Den riktar sig till statligt anställda som arbetar eller reser i tjänsten till högriskområden. – Den var en jättebra utbildning med en bra kombination av teori och praktik så jag är väldigt nöjd, säger Carin Jämtin, generaldirektör för Sida.

Svårt att nå Valmyndighetens webbplats på grund av hög trafik

2018-09-09 kl. 21:17
Valmyndighetens webbplats kan vara svår att nå under valnatten på grund av många besökare på webbplatsen val.se. Rösträkningen påverkas inte och valresultaten är tillgängliga via flera medier.
1 2 3 4 5 6