Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Trafik

Nyheter för företag

Nils Svartz tal på Folk och försvars rikskonferens

2018-01-15 kl. 15:40
Temat för andra dagen på Folk och försvars Rikskonferens i Sälen är totalförsvarsfrågor. Nils Svartz, vikarierande generaldirektör, gjorde i sitt anförande några reflektioner kring Försvarsberedningens delbetänkande om civilt försvar.

MSB och Trafikverket får regeringsuppdrag om kostnad och ansvar för en säker kommunikationslösning

2017-12-21 kl. 15:21
Trafikverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, ska utreda kostnad, tidplan och ansvarsfördelning för en ny, säker, gemensam kommunikationslösning för aktörer med samhällsviktiga uppgifter.

Rapport från det 52:a mötet med FN:s subkommitté för transport av farligt gods

2017-12-13 kl. 13:44
Här kan du ta del av den svenska rapporten från det senaste mötet, december 2017, om bestämmelser för transport av farligt gods som berör alla transportslag (FN-rekommendationerna).

Vägledning om informationssäkerhet för småföretagare

2017-12-06 kl. 09:46
Vägledningen Informationssäkerhet för småföretagare är en lättillgänglig skrift som riktar sig direkt till småföretagare. Den beskriver enkla åtgärder som effektivt ökar ett litet företags möjligheter att skydda sin viktiga information.

Förslag till nya föreskrifter om aerosolbehållare

2017-12-04 kl. 12:49
Välkommen att lämna synpunkter på förslag till föreskrifter om aerosolbehållare, senast den 15 januari.
1 2 3 4 5 6
 
 
 
Hitta ADR-utbildare
Behöver du genomgå förarutbildning för att få ett nytt ADR-intyg eller förnya ditt nuvarande intyg? 
 
Här hittar du ADR-utbildare