Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Trafik

Nyheter för företag

FN-möte om regler för transport av farligt gods

2017-04-12 kl. 11:24
Inför det kommande internationella mötet med FN:s arbetsgrupp för transport av farligt gods på väg (ADR) har MSB gjort en sammanfattning av de förslag som kommer att diskuteras och som kan komma att medföra ändringar i kommande utgåvor av ADR 2019. Passa på att lämna dina synpunkter på förslagen.

Omfattande cyberangrepp hos driftleverantörer

2017-04-05 kl. 08:33
Omfattande internationella cyberangrepp har avslöjats. Cyberangreppen har fått beteckningen ”Cloud Hopper” och bedöms vara kopplade till aktören ”APT10” (även kallad Red Apollo, CVNX, Stone Panda, menuPass). Angreppen har bland annat skett genom intrång hos olika driftleverantörer som sedan nått vidare till deras kunder. Därför kan en lång rad organisationer vara drabbade. Sverige är ett av flera länder som pekats ut som drabbat.

Rapport från Joint-möte RID/ADR/ADN

2017-03-24 kl. 07:50
Här kan du ta del av den svenska rapporten från det senaste Joint-mötet i mars 2017, om bestämmelser för transport av farligt gods på väg och järnväg.

Tre nya ämnen omfattas av rapporteringskravet för sprängämnesprekursorer

2017-03-23 kl. 16:09
Det är obligatoriskt för företag att rapportera misstänkta transaktioner med, och stölder och försvinnanden av, produkter som innehåller vissa ämnen som kan användas för att tillverka hemgjorda sprängämnen.

Välkommen som utställare på Rakeldagen 2017!

2017-03-28 kl. 10:00
Nu kan du som vill ställa ut på Rakeldagen den 5 oktober 2017 beställa utställarpaket.
1 2 3 4 5 6
 
 
 
Hitta ADR-utbildare
Behöver du genomgå förarutbildning för att få ett nytt ADR-intyg eller förnya ditt nuvarande intyg? 
 
Här hittar du ADR-utbildare