Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Trafik

Nyheter för företag

Vart tionde hem saknar en fungerande brandvarnare – värvningstävling till SMS-tjänst ska få fler att testa regelbundet

2016-11-28 kl. 16:16
Den 1 december infaller den årliga Brandvarnardagen. Dagen uppmärksammar att en fungerande brandvarnare är det bästa skyddet mot brand i hemmet. Samma dag lanserar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) en tävling där allmänheten uppmanas att värva nya prenumeranter till en SMS-tjänst som påminner om att testa sin brandvarnare.

Rapport från WP.15-möte, FN:s arbetsgrupp för transport av farligt gods på väg (ADR)

2016-11-16 kl. 12:31
Ta del av den svenska rapporten från det senaste mötet med WP.15 som ägde rum i november 2016.

Samråd enligt Sevesolagstiftningen

2016-11-14 kl. 14:20
MSB har tagit fram ett PM om samråd enligt Sevesolagstiftningen som ska vara ett stöd för både verksamhetsutövare och tillsynsmyndighet

FN-möte om regler för transport av farligt gods

2016-10-28 kl. 15:04
Inför det kommande internationella mötet med FN:s subkommitté har MSB gjort en sammanfattning av de förslag som kommer att diskuteras och som kan komma att medföra ändringar i kommande utgåvor av ADR/RID 2019 via FN-rekommendationerna. Vi vill ha dina synpunkter på förslagen.

Rapport från Joint-mötet RID/ADR/ADN

2016-10-06 kl. 14:00
Här kan du ta del av den svenska rapporten från det senaste Joint-mötet i september 2016, om bestämmelser för transport av farligt gods på väg och järnväg.
1 2 3 4 5 6
 
Hitta ADR-utbildare
Behöver du genomgå förarutbildning för att få ett nytt ADR-intyg eller förnya ditt nuvarande intyg? 
 
Här hittar du ADR-utbildare