Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Trafik

Nyheter för företag

MSB lanserar nya msb.se

2019-06-14 kl. 10:57
Tisdagen 18 juni byter MSB ut sin nuvarande webbplats och lanserar nya msb.se som har tydligare struktur och modernare webbdesign enligt vår nya grafiska profil.

Nytt multilateralt avtal: M320

2019-06-12 kl. 13:03
Sverige har undertecknat det multilaterala avtalet M320 som är en förlängning av det tidigare avtalet M278.

Information till företag som bedriver e-handel (internet, postorder) med farliga ämnen

2019-06-11 kl. 09:06
Produkter som t.ex. fyrverkerier, sprayburkar, poolrengöringskemikalier, tändstickor, viss kosmetika, litiumbatterier och utrustning med litiumbatterier (laptops, mobiltelefoner, skruvdragare etc.), omfattas av särskilda krav när de avsänds och transporteras.

FN-möte om regler för transport av farligt gods

2019-06-03 kl. 07:59
Inför det kommande internationella mötet med FN:s subkommitté har MSB gjort en sammanfattning av de förslag som kommer att diskuteras och som kan medföra ändringar i kommande utgåvor av ADR/RID 2021 via FN-rekommendationerna. Vi vill gärna ha dina synpunkter på förslagen.
1 2 3 4 5 6
 
Hitta ADR-utbildare
Behöver du genomgå förarutbildning för att få ett nytt ADR-intyg eller förnya ditt nuvarande intyg? 
 
Här hittar du ADR-utbildare