Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Workshop: Räddningsinsatser vid avfallsanläggningar - Luleå

Tipsa om artikeln
Välkommen till workshop kring räddningsinsatser vid bränder på avfallsanläggningar.
Datum: 11 apr 2019
Starttid: 09:30
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 2 apr 2019
Ort: Luleå
Lokal: Elite stadshotellet, Storgatan 15, Luleå
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt. Se nedan för mer information.

Välkommen till en av MSB:s workshopar kring räddningsinsatser vid bränder på avfallsanläggningar. På denna workshop får du tillsammans med brandmän och befäl från andra räddningstjänster samt andra aktörer möjlighet att delge dina erfarenheter och kunskaper kring insatser vid avfallsanläggningar.

Syfte och mål: Att utifrån ett givet scenario och ett uppställt mål diskutera och identifiera om det finns förmågegap vid denna typ av händelser som kan kräva utveckling av metoder och tekniker samt annat stöd. Resultatet från workshoparna sammanställs i en rapport och delges deltagare och andra intressenter.

Målgrupp: I första hand är målgruppen brandmän och befäl från kommunala räddningstjänster och räddningstjänstförbund. Verksamhetsutövare från avfallsbranschen med erfarenhet av att hantera större bränder på avfallsanläggning är också välkomna att delta i mån av plats.

Läs programmet för workshopen

Anmälan och kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för dig som deltagare. MSB bjuder på lunch och fika. Det finns ett begränsat antal deltagarplatser. Uteblivet deltagande utan avanmälan senast 3 dagar före kursstart debiteras med 500 kronor.

Publicerad: 2019-02-05 kl. 22:08
Kontakt:
Christina Ronquist Christina.Ronquist@msb.se