Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Workshop: Räddningsinsatser vid avfallsanläggningar - Luleå

Tipsa om artikeln
Välkommen till en av MSB:s workshopar kring räddningsinsatser vid bränder på avfallsanläggningar.
Datum: 23 jan 2019
Starttid: 10:00
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 7 jan 2019
Ort: Luleå
Lokal: Elite stadshotellet, Storgatan 15
Kostnad: Workshopen är kostnadsfri.
*obligatorisk uppgift
Hantering av personuppgifter
Samtycke till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter.
Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera workshopen samt för informationsutskick via e-post före och efter workshopen. MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad.
Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2019. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke.
Detta gör du genom att kontakta registrator@msb.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter.
Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på telefon 010-240 240.
Jag samtycker till ovanstående:*
 

På denna workshop får du tillsammans med brandmän och befäl från andra räddningstjänster möjlighet att delge dina erfarenheter och kunskaper kring insatser vid bränder på avfallsanläggningar.

Syfte och mål: Att utifrån ett givet scenario och ett uppställt mål diskutera och identifiera om det finns förmågegap vid denna typ av händelser som kan kräva utveckling av kompetens, metoder och tekniker. Resultatet från workshoparna sammanställs i en rapport och delges deltagare och andra intressenter.

Målgrupp: Brandmän och befäl från kommunala räddningstjänster och räddningstjänstförbund.

Anmälan och kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för dig som deltagare. MSB bjuder på lunch och fika. Det finns ett begränsat antal deltagarplatser. Uteblivet deltagande utan avanmälan debiteras med 500 kronor.

Se programmet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Ronquist.
E-post: christina.ronquist@msb.se, telefon: 010-240 51 82, 076-791 31 31

Publicerad: 2018-11-14 kl. 10:28
Kontakt:
Christina Ronquist Christina.Ronquist@msb.se