Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Workshop - Handlingsplan naturhändelser

Tipsa om artikeln
Naturolyckor och naturhändelser är mer aktuella än någonsin. Aktörer och myndigheter bjuds in att delta i arbetet med att identifiera och prioritera viktiga åtgärder för att bidra i arbetet med att förebygga och hantera naturolyckor och naturhändelser.
Datum: 18 sep 2018
Starttid: 09:30
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 15 aug 2018
Ort: Stockholm
Lokal: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70
Antal platser kvar: 29
Kostnad: Kostnadsfritt, kaffe och lunch ingår. Deltagarna bekostar själva resa och ev. logi.

Under 2018 tar MSB tillsammans med 14 myndigheter, SKL samt en länsstyrelse fram en samlad handlingsplan för arbetet med att förebygga och hantera naturolyckor och naturhändelser i Sverige. Syftet med handlingsplanen är att prioritera och samordna det myndighetsgemensamma arbetet för att göra Sverige mindre sårbart för allvarliga naturolyckor och naturhändelser i nuvarande klimat och vid ett klimat i förändring.

Hjälp oss i arbetet

Arbetsgruppen vill nu ha hjälp att identifiera och prioritera viktiga åtgärder för att lyckas med detta arbete. Vi bjuder därför in viktiga aktörer till en workshop tillsammans med medverkande myndigheter i arbetsgruppen.

Vi kommer bland annat diskutera frågor om ansvar, information, utbildning, förebyggande arbete, hantera händelser, erfarenheter från inträffade händelser, forskning, finansiering och samverkan.

Program

Klicka här för att ta del av programmet.

 

Kontaktpersoner

Cecilia Alfredsson, cecilia.alfredsson@msb.se
Barbro Näslund Landenmark, barbro.naslund-landenmark@msb.se

 

Välkommen!

Publicerad: 2018-06-05 kl. 07:56