Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utbildning: Samverkansseminarium 2019

Tipsa om artikeln
Välkommen till ett seminarium speciellt för dig som verkar inom krishanteringssystemet på lokal, regional och nationell nivå. Samverkansseminariet anordnas i samarbete med Kunskapsplattform ledning och är ett återkommande arrangemang för att lyfta fram samverkans- och ledningsfrågor.
Datum: 28 maj 2019 - 29 maj 2019
Starttid: 09:00
Sluttid: 15:00
Sista anmälningsdag: 17 maj 2019
Ort: Lidingö
Antal platser kvar: 100
Kostnad: 3 500 SEK exklusive moms. I seminarieavgiften ingår fika båda dagarna, lunch samt gemensam två rätters middag på kvällen. Deltagarna bokar och bekostar resor och boende själva.

Här presenteras erfarenheter från inträffade händelser, nationellt och internationellt, aktuella projekt och forskning inom området. Syftet är att bygga broar mellan forskning, utveckling, utbildning och praktisk verksamhet. Det är en mötesplats för att skapa och upprätthålla nätverk där aktörer inom området kan mötas och diskutera aktuella frågor.

Mer information och anmälningsformulär finns under Akutella kurser

Publicerad: 2019-01-22 kl. 10:28