Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nya Sotningskonferensen 2018

Tipsa om artikeln
Nya Sotningskonferensen arrangeras i år av MSB tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund (SSR). Syftet är att samla hela sotningsbranschen för att få tydligare förståelse för varandras uppdrag och skapa dialog om hur vi förhåller oss till lagstiftningen och verkar i systemet på bästa möjliga sätt. Det gör vi genom att ta upp aktuella frågor med tydlig koppling till kommunens ansvar. Årets tema är arbetsmiljö och rättssäker brandskyddskontroll.
Datum: 13 sep 2018 - 14 sep 2018
Starttid: 09:00
Sluttid: 15:00
Sista anmälningsdag: 24 aug 2018
Ort: Upplands Väsby
Lokal: Scandic Infra City
Kostnad: 2500 kr exkl. moms

Målgrupp

Konferensen riktar sig till hela sotningsbranschen; ansvariga tjänstemän och politiker i kommunerna, de som utför sotning och brandskyddskontroll, länsstyrelser och andra berörda.

Program

Konferensen tar upp aktuella frågor men har även vissa inslag av mer utbildande karaktär. Temat för årets konferens är arbetsmiljö och rättssäker brandskyddskontroll.

Till programmet (pdf-fil)

Konferensavgift

2500 kronor exklusive moms. I avgiften ingår deltagande i konferensen och måltider (kaffe, luncher och konferensmiddag).

Logi

I år bokas boende själv av deltagarna. Det finns förbokade rum på hotellet Scandic Infra City (100 st.). Bokningskod är: MSB 180918 ange referens: Saif.

Betalning

Betalning sker mot faktura. Fakturan kommer att skickas till deltagaren efter konferensen.

Anmälan

Glöm inte ange allergi/särskild kost vid anmälan.

Anmäl dig här

Avbokning

Vid återbud senare än tre veckor innan konferensstart debiteras hela konferensavgiften om platsen inte kan återbesättas med annan deltagare inom samma organisation. Bokade platser faktureras. 

Kontaktpersoner

Frågor om innehåll, program och anmälan

Håkan Sten, telefon 010- 240 50 55

Här finns dokumentation från förra sotningskonferensen 2016 >>  

Bakgrund

2014 arrangerades den första "Nya sotningskonferensen" gemensamt av MSB, SKL och SSR i syfte att samla hela sotningsbranschen. Nu genomförs denna konferens för tredje gången. MSB har tidigare arrangerat Sotningskonferenser vartannat år som behandlat aktuella frågor.

 
 

Publicerad: 2017-12-13 kl. 13:30 | Uppdaterad:2018-08-16 kl. 15:38
Kontakt: Enheten för brand- och olycksförebyggande arbete