Msb.se - Skydd av samhällsviktig verksamhet
Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Skydd av samhällsviktig verksamhet

Tipsa om artikeln
Välkommen till en kurs för dig som arbetar med krisberedskap och samhällsviktig verksamhet inom såväl privat som offentlig sektor.
Datum: 17 okt 2017 - 18 okt 2017
Starttid: 09:00
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 28 aug 2017
Ort: Göteborg
Lokal: Centralhuset Konferens, Nils Ericsonplatsen 4
Kostnad: 6 400 SEK exklusive moms och inkluderar luncher och fika

Förkunskaper

Som deltagare bör du redan ha kunskap och praktisk erfarenhet av hur din organisation arbetar med krisberedskap (före, under och efter), risk- och sårbarhetsanalyser/riskhantering och samhällsviktig verksamhet.

Före kursen bör du också ha tagit del av MSB:s Nationell strategi för skydd av samhällsviktig verksamhet, Handlingsplan för skydd av samhällsviktig verksamhet samt Vägledning för samhällsviktig verksamhet. Dokumenten finns att beställa på www.msb.se under rubriken Produkter & Tjänster och Publikationer.

Kursen ger dig ökade kunskaper inom området skydd av samhällsviktig verksamhet. Du får kunskaper i hur du kan använda olika vägledningar och metoder i ditt arbete och hur du kan tillämpa dessa som underlag i besluts- och planeringsprocesser i din egen organisation. Du lär dig även hur samverkan mellan privat och offentlig verksamhet som stödjer skydd av samhällsviktig verksamhet kan genomföras.

Under kursen blandar vi teori med praktiska gruppövningar. Det gör att du kan dra nytta av andra deltagares erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Produktblad med mer info om kursen Skydd av samhällsviktig verksamhet (pdf, öppnas i nytt fönster)

Kursplan Skydd av samhällsviktig verksamhet

Kostnad

Kursavgiften är 6 400 SEK exklusive moms och inkluderar luncher och fika.

Deltagarna bokar och bekostar resor och boende själva.

Kursen i oktober genomförs på Centralhuset Konferens, Nils Ericsonplatsen 4 i Göteborg.

Regler för kurser med avgift

Anmälan

Till anmälan

Publicerad: 2017-08-16 kl. 09:11