Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Skånsk brandskyddsdag 2015

Tipsa om artikeln
Projektet ”Friska brandmän”, genombrott av partiklar och PAH:er på larmställ i samband med heta övningar, och brand i radhus är några av inslagen på Skånsk brandskyddsdag som genomförs den 10 september 2015.
Datum: 10 sep 2015
Starttid: 09:30
Sluttid: 15:30
Ort: MSB Revinge

Programmet omfattar också "Friska brandmän - ny brandstation, nya förutsättningar", och projektet "Radhusområden - arbetssätt och erfarenheter."

I samband med Skånsk brandskyddsdag anordnas en utställning med utrustning och hjälpmedel för räddningstjänsten inom brand och räddning. Det erbjuds även en guidad rundtur på MSB Revinges övningsfält.

Evenemanget, som är kostnadsfritt och riktar sig till räddningstjänster och branschföreträdare i södra Sverige, anordnas årligen av Brandskyddsföreningen Skåne i samarbete med Föreningen Sveriges Brandbefäl Skåne/Blekinge och MSB Revinge.

Program (PDF, nytt fönster)

Anmälan

Du kan anmäla dig via e-post till: rosie.alvarsson@kristianstad.se.

Publicerad: 2015-06-09 kl. 12:07
Kontakt:
No such user