Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Skånsk Brandskyddsdag 2017

Tipsa om artikeln
Torsdagen den 14 september sätter Skånsk brandskyddsdag fokus på samverkan och framtidsfrågor: ”Att samverka uppfattas som positivt och ofta som ett idealt tillstånd. Men är det smärtfritt att samverka? Och vilka hinder har vi för effektiv samverkan?”
Datum: 14 sep 2017
Starttid: 08:30
Sluttid: 15:15
Sista anmälningsdag: 1 sep 2017
Ort: Revinge
Lokal: MSB Revinge
Kostnad: Kostnadsfritt, anmäl dig via anmälningsformuläret i PDF

På årets program finns bland annat följande programpunkter: ”Samverkan för landsbygdsutveckling och likvärdigt skydd mot olyckor!”, ”Människan bakom uniformen (MBU) –fungerar det i samverkan?”, ”Innovation i räddningstjänsten!”, ”Räddningstjänstutredningen - svaret på räddningstjänstens framtid?” samt ”Pågående dödligt våld”

Anders Bergqvist, Generalsekreterare i SBF och Lena Gartmark, Verksamhetschef för MSB Revinge inledningstalar.

Skånsk brandskyddsdag är ett kostnadsfritt och årligt evenemang som riktar sig till räddningstjänster och branschföreträdare i södra Sverige.

Arrangörer är Brandskyddsföreningen Skåne i samarbete med Föreningen Sveriges Brandbefäl Skåne/Blekinge och MSB Revinge.

Se programmet i sin helhet och anmäl dig här: Inbjudan och program

Publicerad: 2017-07-12 kl. 09:11 | Uppdaterad:2017-09-12 kl. 11:16
Kontakt:
Annika Hansdotter Annika.Hansdotter@msb.se