Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Skadeplats 2018

Tipsa om artikeln
MSB är medarrangör till den återkommande konferensen Skadeplats, en mötesplats för medarbetare i kommunal räddningstjänst. Dela med sig av och dra nytta av varandras lärdomar från händelser och olyckor är årets tema. Därför erbjuds fler nätverksträffar än tidigare och deltagare ges möjlighet att kombinera ihop sitt eget schema utifrån behov och intresse. Representanter för MSB medverkar i alla delar av programmet.
Datum: 25 sep 2018 - 27 sep 2018
Starttid: 16:00
Sluttid: 17:00
Ort: Helsingborg
Lokal: Helsingborgs Arena och Räddningstjänsten Skåne Nordvästs övningsfält

MSB leder nätverket som fokuserar på de senaste utmaningarna inom trafikolyckor och nätverket som diskuterar metoder för erfarenhetsåterföring. MSB:s Jan Wisén kommer att berätta om förmodade förändringar inom räddningstjänsten i framtiden, tillsammans med regeringens utredare Jan-Åke Björklund. I MSB:s monter kan ni träffa representanter från MSB RIB beslutsstöd och 90 sekunder samt från Rakel och ledningssystem.

Läs mer om Skadeplats 2018

Publicerad: 2018-08-17 kl. 13:46
Kontakt:
Jon Moln Teike Jon.MolnTeike@msb.se