Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Sandö testdagar för utveckling och innovation

Tipsa om artikeln
Är du och din organisation användare av framtidens lösningar inom blåljusområdet? Är du intresserad av att förutsättningarna för praktiskt utvecklings- och innovationssamarbete stärks? Vill du vara med och påverka utvecklingen av ett verklighetslabb för blåljusområdet?
Datum: 10 jun 2019 - 11 jun 2019
Starttid: 08:30
Sluttid: 16:30
Sista anmälningsdag: 3 jun 2019
Ort: MSB Sandö
Lokal: Registrering i receptionen

Anmälan görs till kundtjanst.sando@msb.se

Under 2 dagar arrangeras tester och metoddiskussioner med inbjudna föreläsare från Sverige och Europa på MSB Sandö.

Vi välkomnar därför dig som arbetar med utvecklings- eller innovationsfrågor vid en räddningstjänst, inom kommunal eller regional krisberedskap eller vid statlig myndighet att komma till Sandö och vara en del av detta.

Deltagande är kostnadsfritt. Boende (2 n) och måltider på MSB Sandö 10-11 juni ingår för ett begränsat antal deltagare per organisation.

Dagarna genomförs med stöd av projektet Early Responders Innovation Arena www.msb.se/eria vilket delfinansieras av Vinnova. Läs mer om projektet i vårt Faktablad här. Testdagarna den 10-11 juni är ett samarbete med FOI, RISE, S&S Testarena och WINGuard.

För mer information se Programmet här
För information om testmöjligheter se Innovatörer på Sandö

För mer information om projektet kontakta Tanja Ståhle tanja.stahle@msb.se
För mer information om testdagarna på Sandö kontakta Tomas Ljunglund tomas.ljunglund@msb.se

Publicerad: 2019-04-30 kl. 09:46
Kontakt:
Tanja Ståhle Tanja.Stahle@msb.se