Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Samverkansseminarium 2017

Tipsa om artikeln
Samverkansseminariet anordnas i samarbete med Kunskapsplattform ledning och är ett återkommande arrangemang för att lyfta fram samverkans- och ledningsfrågor.
Datum: 23 maj 2017 - 24 maj 2017
Starttid: 11:00
Sluttid: 16:15
Sista anmälningsdag: 9 maj 2017
Ort: Revinge
Lokal: MSB
Antal platser kvar: 53
Kostnad: 2 900kr (exklusive moms). Kostnad för boende ingår ej. Se mer info om kostnader nedan.

Platser kvar

Ordinarie anmälan till Samverkansseminariet är nu stängd men det finns fortfarande möjlighet att i efterhand anmäla sig till restplatser genom att kontakta Jessica Larsson Pettersson på: jessica.larssonpettersson@msb.se

På detta seminarium presenteras erfarenheter från inträffande händelser, nationellt och internationellt, aktuella projekt och forskning inom området. Syftet är att bygga broar mellan forskning, utveckling, utbildning och praktisk verksamhet. Det är en mötesplats för att skapa och upprätthålla nätverk där aktörer inom området kan mötas och diskutera aktuella frågor.

Seminariet riktar sig till personer som verkar inom samhällsskydd och beredskap, på lokal, regional och nationell nivå.

Program

Program Samverkansseminarium 23-24 maj 2017

Kostnad

Seminarieavgiften är 2 900 SEK exklusive moms. I seminarieavgiften ingår för- och eftermiddagskaffe, lunch samt gemensam buffé på tisdagskvällen.

Deltagarna bokar och bekostar resor och boende själva. Boende ingår ej.

Transport

Möjlighet att åka buss från Lund C till Revinge kommer att erbjudas kl 10.00 den 23 maj. Återresa från Revinge till Lund C kommer att ske den 24 maj kl 16.30. Plats på bussen reserveras i anmälningsformuläret.

Boende

Boende på MSB i Revinge kan ordnas i mån av plats och bokas via anmälningsformuläret.

Publicerad: 2016-10-17 kl. 16:01 | Uppdaterad:2017-03-09 kl. 16:29
Kontakt:
Sofia Templin Sofia.Templin@msb.se