Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Reservkraftdag 2019

Tipsa om artikeln
MSB följer upp med en mötesplats för diskussioner om reservkraftfrågor. Vi lyfter upp aktuella frågor om reservkraft både som dieselgeneratorer, andra produktionsanläggningar, drivmedelsfrågor etc. Ett önskemål från tidigare temadagar ärbehovet av att dela olika erfarenheter, med fokus på när ”om” var med. Har du speciella frågor eller erfarenheter du vill lyfta eller delge, så meddela gärna undertecknad.
Datum: 23 okt 2019
Starttid: 09:00
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 15 okt 2019
Ort: Stockholm
Lokal: Scandic Haymarket, Hötorget 13-15
Antal platser kvar: 53
Kostnad: Pris 750kr/ person Lunch och fikabufeer ingår
* Obligatorisk uppgift
Hantering av personuppgifter
Samtycke till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter i samband med eventet.
Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera workshopen samt för informationsutskick via e-post före och efter workshopen. MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad.
Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2019. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta registrator@msb.se.
Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter.
Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på telefon 010-240 240.
Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.
Personuppgifter i allmänna handlingar hos MSB kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det.

 

Förbered dig gärna genom att läsa vägledningen och arbetsmaterial på www.msb.se/reservkraft

Publicerad: 2019-03-18 kl. 12:57
Kontakt:
Jan-Olof Olsson Jan-Olof.Olsson@msb.se