Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Lupp användardag 2019

Tipsa om artikeln
Lupp är ett lednings- och lägesuppföljningsprogram som kan visualiseras på RIB-karta. Användardagen är ett forum för de organisationer som använder Lupp idag och för de som funderar på att införa Lupp i sin organisation.
Datum: 5 nov 2019
Starttid: 08:30
Sluttid: 16:30
Sista anmälningsdag: 31 aug 2019
Ort: Stockholm
Lokal: Piperska Muren, Scheelegatan 14
Antal platser kvar: 41
Kostnad: Kostnadsfritt, lunch och kaffe ingår
* Obligatorisk uppgift
När du anmäler dig samtycker du till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter i samband med användarträffen. Du samtycker också till att ditt namn finns med i en deltagarlista som skickas ut till deltagarna.
Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera nätverksträffen samt för informationsutskick via e-post före och efter dessa dagar. MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad.
Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2019. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke.
Detta gör du genom att kontakta registrator@msb.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter.
Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på tel 010-240 240.
Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.
Personuppgifter i allmänna handlingar hos MSB kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det.
 

Målgrupp: Befintliga och potentiella Lupp-användare

Lupp användardag innebär ett erfarenhetsutbyte mellan användare men även mellan programutvecklare och användare. Förkovra dig i användningen av Lupp-systemet och få tips på hur man kan dra fördel av att använda Lupp såväl i det dagliga som i det operativa arbetet. För MSB är en användardag ett viktigt möte inför framtida utveckling av Lupp-systemet.

Ta möjligheten att nätverka med likasinnade och bredda ditt kontaktnät!

MSB:s förslag till programinnehåll:

• Användarfall från verkligheten
• Nyheter och demos
• Diskussion kring fortsatt utveckling
• Inkomna frågeställningar från användare

Ni som deltagare har stor möjlighet att påverka innehållet under dagen. Efter anmälan får du ett formulär där du kan fylla i önskemål om programinnehåll.

Program

Ett detaljerat program och deltagarlista kommer att skickas ut efter anmälningstidens slut.

Om lokalen

Läs mer om Piperska muren

Kontakt

Vid frågor kontakta Ulf Cervinus, telefonnummer: 072-7000 535, e-post: ulf.cervinus@msb.se eller Gunnar Vestin 010-240 5158, e-post: gunnar.vestin@msb.se

Publicerad: 2019-04-10 kl. 12:58
Kontakt:
Ulf Cervinus Ulf.Cervinus@msb.se