Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Kontinuitetshantering inom hälso- och sjukvården

Tipsa om artikeln
Kontinuitetshantering är viktigt för att hälso- och sjukvården ska kunna hantera störningar och kriser. Fokus för denna nätverksträff är riktad mot kontinuitetshanteringens roll i regionens utveckling av en krigsorganisation och robust upphandling.
Datum: 28 maj 2019 - 29 maj 2019
Starttid: 12:00
Sluttid: 13:00
Sista anmälningsdag: 10 maj 2019
Ort: Karlstad
Lokal: Björken, MSB, Packhusallén 2
Kostnad: Nätverksträffen arrangeras till självkostnadspris. Avgiften är 750 kr per deltagare och inkluderar två luncher, fika och middag på kvällen. Avgiften faktureras efter nätverksträffen. Boende bokas och betalas separat av deltagaren.

Vi bjuder nu in dig som är verksam inom landsting eller region och arbetar med, eller är intresserad av kontinuitetshantering till en nätverksträff om kontinuitetshantering inom hälso- och sjukvården.

Publicerad: 2019-02-21 kl. 21:53
Kontakt:
Alexandra Grundel Alexandra.Grundel@msb.se