Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Informationssäkerhet för offentlig sektor

Tipsa om artikeln
Välkommen till årets informationssäkerhetskonferens för offentlig sektor den 26-27 augusti i Stockholm. Konferensen erbjuder ett varierat innehåll med fokus på olika aspekter av arbete med informationssäkerhet. Vi vänder oss till kommuner, länsstyrelser, landsting, myndigheter samt statligt och kommunalt ägda bolag.
Datum: 26 aug 2014 - 27 aug 2014
Starttid: 12:00
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 18 jun 2014
Ort: Stockholm
Lokal: Folkets Hus, City Conference Center, Barnhusgatan 12-14
Antal platser kvar: 0
Kostnad: Kostnadsfri

Kom och ta del av aktuella frågor, erfarenheter och få kunskap om vilket stöd ni kan få i ert viktiga arbete. Som vanligt finns det en utställningsdel direkt utanför föreläsningssalarna där det finns möjlighet att diskutera intressanta frågor med experter inom området.

Målet med konferensen är att bidra till att stärka samhällets informationssäkerhet genom att belysa viktiga frågor samt bredda kunskapen inom området.

Konferensen arrangeras av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Post- och telestyrelsen (PTS), Försvarets radioanstalt (FRA), Säkerhetspolisen (Säpo) och Rikskriminalpolisen (RKP), Försvarets materielverk (FMV)/Sveriges Certifieringsorgan för IT-säkerhet (CSEC), Försvarsmakten (FM)/Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST).

Varmt välkomna!

Målgrupp

Konferensen vänder sig särskilt till dig som arbetar som:

  • Informationssäkerhetsansvarig
  • It-säkerhetsansvarig
  • It-chef/It-ansvarig
  • Personuppgiftsombud
  • Jurist
  • Arkivarie
  • Kvalitetsansvarig
  • Beredskapssamordnare

Konferensavgift

Konferensen är avgiftsfri. Notera att konferensen endast är öppen för offentlig sektor. Logi bokas och betalas av konferensgästen själv.

I konferensen ingår lunch den 27 augusti och kaffebuffé båda dagarna samt en enklare förtäring på kvällen den 26 augusti.

Antalet deltagare är begränsat till 500 personer. Arrangörerna förbehåller sig rätten att vid behov begränsa antalet deltagare per organisation. Deltagare som avanmäler sig efter 1 augusti debiteras med 2000 kr.

Program

Under den första konferensdagen är samtliga förläsningar gemensamma. Den andra dagen består av fyra block, där varje block består av tre föreläsningar. Vänligen välj en föreläsning per block.

Programmet kompletteras efter hand.

Konferensprogram (pdf, nytt fönster)

Hitta hit

Folkets hus, City Conference Center, ligger centralt i Stockholm, mitt emellan Norra bantorget och Drottninggatan och nära kommunikationer.
Adress: Barnhusgatan 12-14 Stockholm.

Vid frågor vänligen kontakta:

Katrin Berggren, Verksamheten för samhällets informations- och cybersäkerhet, MSB
katrin.berggren@msb.se, 010-240 40 06

Publicerad: 2014-05-13 kl. 12:56 | Uppdaterad:2014-05-26 kl. 16:43
Kontakt:
Katrin Berggren Katrin.Berggren@msb.se