Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Följ med på Stockholm Pride!

Tipsa om artikeln
Sedan flera år tågar MSB och Sveriges räddningstjänster tillsammans i Stockholm Prideparad, en fantastisk folkfest och Sveriges största manifestation för mänskliga rättigheter. Följ med! Ta chansen att dela glädjen och samtidigt visa att vi och våra organisationer står upp för alla människors lika värde.
Datum: 3 aug 2019
Starttid: 10:30
Sluttid: 17:00
Sista anmälningsdag: 19 jun 2019
Ort: Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt
* Obligatorisk uppgift
Hantering av personuppgifter
Samtycke till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter i samband med eventet.
Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera workshopen samt för informationsutskick via e-post före och efter workshopen. MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad.
Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2019. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta registrator@msb.se.
Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter.
Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på telefon 010-240 240.
Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.
Personuppgifter i allmänna handlingar hos MSB kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det.

 

All räddningstjänstpersonal och alla MSB-anställda hälsas också varmt välkomna till en Pre-Pride-förmiddag  lördagen den 3 augusti. Vi samlas klockan 10.30 på Kungsholmens brandstation för att bland annat lyssna till artisten Oskar Sternulf som framför sin egen föreställning Komma ut. Storstockholms brandförsvar bjuder på lättare lunch innan vi går till uppställningsplatsen för att gå paraden.

Se inbjudan som pdf

Publicerad: 2019-04-11 kl. 13:04
Kontakt:
Annika Lindqvist Annika.Lindqvist@msb.se