Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Flisa 2017

Tipsa om artikeln
MSB kommer att finnas på plats på årets Flisakonferens som utställare och delta med två seminarier. I montern kan ni träffa representanter från 90-sekunder, RIB Beslutsstöd, Karttjänster och Rakel och ledningssystem.
Datum: 19 sep 2017 - 21 sep 2017
Starttid: 08:30
Sluttid: 13:00
Ort: Jönköping
Lokal: Elmia

Tisdagen den 19 september i konferensrum 11 kan ni lyssna på MSB:s seminarier:

Rakel idag och i framtiden – Vad innebär det för oss inom akutsjukvården?

Behoven av kommunikationstjänster för aktörer med ansvar för samhällets säkerhet och hälsa förändras i takt med teknik- och samhällsutveckling. MSB har utrett vilka krav och behov aktörerna har och förbereder för hur en framtida kommunikationslösning kan utvecklas för de aktörer som idag använder Rakelsystemet. Under seminariet berättar Evert Enblom, tjänstestrateg på Rakel och ledningssystem om hur Rakel kommer att utvecklas och kompletteras med högre datakapacitet och om behov och krav på framtida lösningar.
Tid: 15.30-16.10

Hur fungerade Rakelnätet vid händelsen på Drottninggatan den 7 april i Stockholm?

Samhället och hotbilden mot Sverige förändras och vi möter nya utmaningar. Hur fungerade Rakelkommunikationen inom och mellan ambulanssjukvården och övriga aktörer vid händelsen på Drottninggatan den 7 april i Stockholm? Lars Berzell kundansvarig på MSB och Mikael Abbemo från Rakelförvaltningen i Stockholms läns landsting delar med sig av sina erfarenheter från händelsen och även om den pågående utredningen som MSB arbetar med.
Tid: 16.15-17.00

Träffa oss i monter C05:27

Mer information om Flisakonferensen

Välkomna!

Publicerad: 2017-06-30 kl. 08:22
Kontakt:
Jeannette Labor Jeannette.Labor@msb.se