Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Brandkonferensen 2019

Tipsa om artikeln
Den 21–23 maj arrangerar Brandskyddsföreningen, Föreningen Sveriges Brandbefäl och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap tillsammans med årets värdorganisation Storstockholms brandförsvar en konferens fylld med intressanta föreläsningar, diskussioner och nätverkande.
Datum: 21 maj 2019 - 23 maj 2019
Starttid: 00:00
Sluttid: 00:00
Sista anmälningsdag: 17 apr 2019
Ort: Stockholm
Lokal: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4

Fokus för årets konferens är innovation och förändring inom räddningstjänsten. Vi kommer att få ta del av goda exempel på hur vi kan hantera såväl befintliga utmaningar som framtida scenarion.

Vad kan vi göra idag för att stå redo för morgondagen och vilka krav och behov kommer samhället att ställa på räddningstjänsten i framtiden? Arbetar vi på rätt sätt idag och hur kan vi skapa ännu större effekt av vårt arbete? Det och många fler frågeställningar kommer vi att avhandla och reflektera kring under konferensen.

Samtidigt som Brandkonferensen kommer det även arrangeras en forskarkonferens för forskare från hela världen. Det ger deltagarna på de båda konferenserna möjlighet att träffas, nätverka och utbyta idéer. Dessutom fyller även Brandskyddsföreningen 100 år och vilket sätter lite extra guldkant på konferenserna.

Läs mer om Brandkonferensens program, anmälan och priser på Brandskyddsföreningens webbplats

Publicerad: 2019-01-24 kl. 14:15
Kontakt: