Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Att styra och leda till en räddningstjänst för alla

Tipsa om artikeln
Många kommuner har svårt att upprätthålla beredskapen på de mindre orterna. Behovet av att rekrytera ny personal är på många håll akut. Och f​rågan om kompetensförsörjning berör hela räddningstjänsten.Hur skapar vi en modern organisation som på bästa sätt arbetar för trygghet åt kommunernas alla invånare? En räddningstjänst för alla.
Datum: 3 maj 2019
Starttid: 09:00
Sluttid: 16:30
Sista anmälningsdag: 15 apr 2019
Ort: MSB Revinge
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt. MSB bjuder på lunch och fika.

En medveten satsning på jämställdhet och mångfald ökar rekryteringsbasen, öppnar för nya kompetenser och gör räddningstjänsten bättre rustad att lösa alla delar i sitt uppdrag.

Välkommen till ett seminarium på MSB Revinge fredag den 3 maj. Du får ta del av goda exempel och tips, och ett utbyte med dem som utbildar för räddningstjänsten.

Se programmet som pdf

Publicerad: 2019-03-26 kl. 11:36 | Uppdaterad:2019-03-28 kl. 16:11
Kontakt:
Annika Lindqvist Annika.Lindqvist@msb.se