Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Aktörsgemensamt CBRNE-möte 23-24 januari

Tipsa om artikeln
Välkommen till aktörsgemensamt CBRNE-möte i Stockholm den 23-24 januari 2019.
Datum: 23 jan 2019 - 24 jan 2019
Starttid: 09:00
Sluttid: 16:00
Sista anmälningsdag: 17 dec 2018
Ort: Stockholm
Lokal: Näringslivets hus, Storgatan 15-21
* Obligatorisk uppgift
Samtycke till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter i samband med CBRNE-dagarna 2019.
Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera CBRNE-dagarna 2019 samt för informationsutskick via e-post före och efter dessa dagar. MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad.
Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2019. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke.
Detta gör du genom att kontakta registratur@msb.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter.
Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på tel 010-240 240.
Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.
Samtycker du till ovanstående?

För att få information om kommande arrangemang och nyheter inom CBRNE-området så önskar vi behålla din mailadress även efter ovanstående arrangemang för att kunna distribuera informationen till dig.
Samtycker du till att få information på CBRNE-området?

Personuppgifter i allmänna handlingar hos MSB kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det.
 

Mötet riktar sig till dig som arbetar med frågor inom området CBRNE (farliga ämnen), från lokal till central nivå, och där alla har ett gemensamt ansvar för innehållet.

Kostnad

Mötet är kostnadsfritt och inkluderar lunch och kaffe. Deltagarna bekostar resa och ev logi.

Målgrupp

Mötet riktar sig till alla aktörer inom CBRNE-området, från lokal till central nivå, och där alla har ett gemensamt ansvar för innehållet i mötet.

Program

Programmet är under framtagande. Alla aktörer är välkomna att bidra till temat för CBRNE-mötet. Det kan till exempel vara aktuella frågeställningar som är intressanta att diskutera och lösa tillsammans med andra eller goda exempel på pågående och genomförda samverkansprojekt/aktiviteter. Skicka ditt förslag senast den 15 november till Mirja.LenzTorbjornsson@msb.se.

Kontaktpersoner

Mirja Lenz Torbjörnsson, telefon 010-240 53 07
Ingrid Persson, telefon 010-240 54 35
Johan Trulsson, telefon 010-240 53 30

Publicerad: 2018-09-28 kl. 14:22
Kontakt:
Mirja Lenz Torbjörnsson Mirja.LenzTorbjornsson@msb.se