Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Remisser från MSB

Tipsa om artikeln
När MSB har förslag på nya regler eller annan information som vi vill ha synpunkter på innan de beslutas skickas de på remiss till andra myndigheter och organisationer. Förslagen publiceras även på vår webbplats så att alla får möjighet att ge sina synpunkter.

Remisser: Lag och rätt

Förslag till föreskrifter om folkrättsliga rådgivare vid länsstyrelserna

2018-03-27 kl. 13:00
Välkommen att senast den 26 april lämna synpunkter på förslag till föreskrifter om folkrättsliga rådgivare vid länsstyrelserna.

Förslag om ändringar i reglerna om utbildning av förare som transporterar farligt gods på väg

2018-03-19 kl. 15:15
Välkommen att lämna synpunkter på förslag till en ny omarbetad del 20 om Utbildning av förare som transporterar farligt gods, i föreskrifter (MSBFS 2016:8) om transport av farligt gods på väg och i terräng (ADR-S)
 
 

 

Publicerad: 2013-10-10 kl. 08:50 | Senast granskad:2014-11-07 kl. 10:43

Årsredovisning 2016
 
Antal
Ej i lager
 
 
Ett säkrare samhälle i en föränderlig värld
Antal