Msb.se - Bidra till ökad kunskap och samverkan på informationssäkerhetsområdet
Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Bidra till ökad kunskap och samverkan på informationssäkerhetsområdet

Tipsa om artikeln
Regeringen har gett MSB två uppdrag för att bidra till ökad kunskap och samverkan på informationssäkerhetsområdet.

Regeringen har gett MSB i uppdrag att, i samverkan med Sveriges kommuner och landsting (SKL), E-hälsomyndigheten och Socialstyrelsen, kartlägga och analysera informationssäkerhetsarbetet inom landstingens hälso- och sjukvårdsverksamhet.

Uppdraget ska redovisas senast 1 oktober 2018.

Regeringen har också gett MSB i uppdrag att verka för att de privat-offentliga samarbetsformerna stärks. I uppdraget ingår att bedöma vilka branscher och sektorer som bör prioriteras.

Det uppdraget ska redovisas senast 1 mars 2018 och av redovisningen ska det framgå vilka åtgärder MSB har vidtagit och vilken effekt dessa har haft samt vilka ytterligare åtgärder MSB planerar att vidta.

Publicerad: 2017-09-13 kl. 09:51
Kontakt:

Årsredovisning 2016
 
Antal
Ej i lager
 
 
Ett säkrare samhälle i en föränderlig värld
Antal